Nieuw ontwerp: kandelaars!

Een nieuw ontwerp, perfect voor de donkere maanden die voor ons liggen. Graag stel ik je voor aan onze kandelaars! Ze zijn gemaakt van oude museum transportkisten. Alleen dit keer staan de laagjes van het plaatmateriaal in de spotlight!

flatlay kandelaars small en medium

We zijn verzot op de zeshoekige vormen die we van stroken hout hebben gemaakt. Eerder gebruikten we het al in een kast. En hebben we het verwerkt in een tafel (zie de foto hierboven!).

En nu hebben we 2 kandelaars ontworpen. Er zijn twee maten: de Small en Medium.

Het toffe van dit ontwerp is dat je zelf aan de slag kunt. Want deze kandelaars kan je op verschillende manieren tegen elkaar aan zetten, waardoor je kandelaar “landschap” steeds anders wordt!

Let op: het is belangrijk dat de kaarsen genoeg afstand van elkaar houden. Hoewel het afgelakt is met parketlak, blijft het natuurlijk hout.

landschap van kandelaars medium en small

Je kan een hele lange uitstalling maken, of juist een soort houten taart.

een soort taartopstelling van onze kandelaars

Een opstelling alleen, of met 2 verschillende maten.

kandelaar medium met duppel dip kaars

winters tafereel

Deze kandelaars nodigen je uit om ermee te blijven spelen. Als de kaarsen uit zijn, natuurlijk 😉 .

Over de kaarsen gesproken: die kan je ook bij ons kopen! Deze blije neon kleurige kaarsen zijn gedipt door Nederlandse sociale werkplaatsen en worden verkocht onder de naam Dippy.

De kaarsen passen perfect in onze kandelaars en zorgen voor een nog feestelijkere uitstraling van onze kandelaars.

Iedere kandelaar is verpakt in een kartonnen kraft doosje met een A6 flyer waarop het concept uitgelegd staat. De Small kandelaar zit in een mooi bonbondoosje, de Medium in een vierkant doosje met klep. Dus mocht je nog een cadeautje zoeken voor alle aankomende feestdagen? Dan zit je met de kandelaars goed 🙂

Koop ze hier: de Kandelaar Small en de Kandelaar Medium. En check hier de leuke Dipkaarsen van Dippy.

Oh, en waarom een flyer erbij? We hebben gemerkt dat het helemaal niet zo duidelijk is dat al onze producten van afvalmateriaal zijn, en dat we ze zelf in onze werkplaats maken. Dus dat lichten we graag toe!