Maatwerk tv meubel

Een maatwerk tv meubel, met plek voor je vinyl en platenspeler, met opbergruimte voor het speelgoed en ook nog eens een eye catcher voor je woonkamer? Say no more!

Dit gezin uit Den Bosch heeft een heel fijn licht nieuwbouwhuis, waarvoor ze op zoek waren naar een meubel voor hun onder hun tv. Maar ook naar opbergruimte, plek voor de platenspeler en al die dingen die nu geen vaste plek hebben.

dressoir en kast in één.

Eerst gingen hun gedachten naar een losse tv meubel en hoge kast, maar dan zou er toch nog een hoek in de woonkamer komen waar het heel verleidelijk zou worden om dingen te stallen. En dat wilden ze niet.

Ze vonden een ontwerp met eiken houten omlijsting heel tof, dus daar gingen we mee aan de slag. In het onderste gedeelte hebben we eiken houten handgrepen gegeven, waardoor de lades en kastjes hun eigen handgreep hebben. De bovenste deuren zijn push to open.

platenspeler met een invallende bak voor de vinyl

De platenspeler heeft zijn eigen plek, met daarnaast een invallende eiken bak voor de LPs. Boven in de inham van de kast zijn 2 ingebouwde LEDspotjes. In het toonvak rechtsboven zit ook een LEDspotje.

close up eiken houten toonvak met gouden keramieken robot

Hier zie je wat we hadden getekend:

De kleur is wel wat anders dan we hadden gebruikt in de tekeningen! Het is echt lastig om voor kleur te gaan, en daarom verwijzen we onze klanten altijd door naar de Mooiste Muren in Haarlem. Zij helpen je met het kiezen van een goed kleurenplan. Klein nadeel: het zorgt ervoor dat je meestal meer wilt aanpakken dan alleen de kast. 🙂

Ze hebben gekozen voor Fox Red (nr 48) van Farrow & Ball, waarover ze zelf zeggen: “Met vleugjes oranje, rood en bruin bootst Fox Red de vacht na van een van onze mooiste en meest raadselachtige tuinbezoekers. De heldere terracottakleur, sterker dan die van Red Earth, geeft het een aantrekkelijk verouderd gevoel.”

Het werkt heel goed met de eiken houten omlijsting van de kast, maar ook met het groen van de bank en de muur tegenover de kast.

deurtjes open en je ziet rekken voor wijnflessen

Rechtsboven in de kast zitten rekken voor flessen wijn en andere drank. Daaronder is er plek voor verschillende soorten glazen.

Wil je zien hoe we dit maatwerk tv meubel hebben gemaakt?

Check onze Instagram Highlights “Kast Dressoir”.

oplaadtoren voor telefoons, tablets en laptops

Links, boven de platenspeler, is de oplaadtoren voor de telefoons, tablets en laptops. Het is een analoge oplossing voor al die oplaadkabeltjes die overal rondslingeren, en juist op het moment dat je het nodig hebt er niet zijn. Een vaste plek, uit het zicht. Ook heel handig als je pubers in huis hebt: direct een vaste plek om ‘s avonds de telefoons beneden te laten opladen. (niet zeggen dat je dit van ons hebt 😉 )

In het dressoir zitten in de bovenste laag lades, en daaronder planken. Onder de TV hebben we daar een stopcontact in de kast gemonteerd, zodat de TV en de apparatuur makkelijk te vervangen zijn.

Wil jij ook je eigen maatwerk tv meubel? Check onze maatwerk pagina en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Nog wat plaatjes van de kast:

totaal maatwerk tv meubel

maatwerk tv meubel van rechts te zien, met een flair van licht door de zon nog een totaal van het maatwerk tv meubel. close up dressoir