Woonkamerkast in zachtroze – oplossing voor speelgoed

woonkamerkast in zacht roze van onderaf gefotografeerd. Wanneer iedereen in je gezin veel hobby’s heeft, dan heb je een plek nodig voor al die spullen. Een oplossing voor het speelgoed opberg probleem: al die LEGO, knutselspullen, Kepla, puzzels en Play Doh: waar en hoe berg ik het op?  En dan het liefst achter deurtjes, zodat je die spullen alleen maar ziet als ermee wordt gespeeld.

Zelfde geldt voor alle tablets, laptops en telefoons. Die wirwar van snoeren wil je graag georganiseerd op één plek en op zo’n manier dat je er niet over struikelt.

Eva en Wouter uit Hilversum wilden graag een plek waar al deze dingen (en meer) een eigen plek kregen, en dat een fijne toevoeging aan hun interieur zou zijn. Waar een paar nissen in zouden zitten waar ze hun kunst neer kunnen zetten.

ontwerpen van binnen en buitenkant van de kast.

Met dit in gedachte hebben we hun kast getekend. Dit ontwerp heeft een kleine knipoog naar de oude buffetkasten door het horizontale eiken houten randje halverwege. Dit breekt ook direct “de muur” van deurtjes.

Benieuwd hoe we deze kast in onze werkplaats hebben gemaakt? Check de Making Of in onze Instagram Highlight “Woonkamerkast”

kast in woonkamer vanaf buiten gefotografeerd

Met daarin zes uitneembare bakken: de oplossing voor het speelgoed. Daarboven een rij van 5 push to open lades.

4 uitneembare bakken: een oplossing voor het speelgoed push to open lade

Boven het eiken randje is een oplaadtoren voor de tablets, laptops en telefoons. Een hele analoge oplossing: een houten toren met daarnaast een stekkerblok voor alle opladers. Ook zit er in een ander vak een stopcontact voor de printer.

oplaadtoren met stekkerblok voor opladen telefoons, tablets en laptops

Het geweldige aan maatwerk is dat we heel veel precies kunnen indelen naar de wensen van het gezin. Linksboven in de kast hebben we bijvoorbeeld een langwerpig vak gecreëerd voor de lange rollen inpakpapier en grote placemats. Maar ook ruimte voor die grote vaas, of voor die rij ordners is zonder problemen ingetekend en gemaakt.

De roze kleur is Tailor Tack van Farrow & Ball.

Wil je zelf een kast op maat? Check dan onze maatwerk pagina!

Nog wat plaatjes van deze kast op maat? Natuurlijk!

 

totaal van de kast in de woon en eetkamer vak met stopcontact voor printer

boudewijn legt de laatste hand aan de kast totaal van de kast in de woonkamer, met fijne oplossingen voor het speelgoed een eiken houten toonvak met vaas met bloemen, met daaronder 2 uitneembare bakken, een oplossing voor speelgoed gedeelte van de kast met deurtjes dicht en de lichtjes in de toonvakken aan