werkplek in woonkamer

Annemarie werkt veel vanuit huis, en nu doet ze dat in stijl! Deze nis is veranderd van een loos hoekje voor de laatste verhuisdozen naar een eye catcher waar het goed werken is. Een fijne werkplek in de woonkamer.

Met een prachtig behang van Pierre Frey, dat ervoor zorgt dat deze nis nu echt knalt. De combinatie van het eiken hout, de kleur (Iguana nr 55 van Paint & Paper Library) en het behang vult elkaar heel goed aan. Dat was weer een fijne samenwerking met De Mooiste Muren in Haarlem: zij hebben samen met Annemarie deze combinatie uitgezocht.

ontwerp werkplek den haag

Hoe is deze werkplek opgebouwd? Onderin vind je de printer, die op een uitschuif plateau staat. Zo kan je er makkelijk bij als je hem nodig hebt, en als hij niet nodig is, is hij netjes opgeborgen en neemt het niet veel ruimte in.

3 lades open

Daarboven 3 lades voor allerhande spulletjes. Deze gaan push to open open – net zoals de deurtjes-, zodat je geen handgrepen hebt.

Boven het bureau staat een oplaadtoren voor laptops, telefoons en tablets. Zo heb je een vaste plek voor de snoertjes en opladers, en ook direct een vaste plek: : je vindt het gewoon in de kast van je werkplek in je woonkamer!  Scheelt weer een zoektocht 😉
Daar is ook de schakelaar voor de ingebouwde LEDspotjes.

Rechts naast het bureau is plek voor multomappen en daarboven postvakken. En natuurlijk planken op verschillende hoogtes.

uitsnede van werkplek in woonkamer

Het bureaublad heeft een verbreding links, zodat de werkruimte optimaal is gebruikt en wordt ondersteund door een zwarte stalen poot.

Wil jij ook een eigen werkplek in de woonkamer? Kijk hier voor meer informatie!

Annemarie, Den Haag:

“In mijn loft had ik een ‘verloren hoekje’ waarin ik graag mijn werkplek wilde hebben in plaats van de nog steeds niet uitgepakte verhuisdozen die er tot voor kort stonden.
Het is een hoek van 1.30 x 1.30 meter met aan de linkerzijde een grote raampartij en de vraag hoe ik dat het beste kon invullen, spookte maandenlang door mijn hoofd.

De websites van de bekende, online meubelwinkels had ik al bezocht en af en toe kwam ik wel iets tegen maar dat was het nét niet. Of de afmeting was niet goed of er was niet genoeg bergruimte in de bureaus. Tot ik op Pinterest de mooiste, op maat gemaakte kasten van Hamerhaai tegenkwam.

Ik nam contact met ze op en samen hebben we plannen gemaakt. Ik vertelde Boudewijn en Niki mijn wensen voor de werkruimte. Het resulteerde in vier prachtige tekeningen waarbij er eentje direct mijn voorkeur had.

Dan de volgende stap; de uitvoering. Dat had alles te maken met de kleur van de deurtjes. Maar ook het uitkiezen van een leuk behangetje voor de achterwand. Uiteindelijk bleef er een top twee over waarbij ik maar niet kon kiezen. Aangezien Niki en Boudewijn niet alleen verstand hebben van het maken van kasten maar ook van styling heb ik Niki gemaild. Zij gaf mij extra inzichten in de voor- en nadelen van bepaalde keuzes.
Het eindresultaat is een prachtige werkhoek met vrolijke kleuren en een supermooi behang als achterwand. Bovendien was het erg gezellig om de mensen van Hamerhaai over de vloer te hebben! Een extra pluspunt.”

werkplek in woonkamer totaal

foto op afstand werkplek in woonkamer

detail werkplek