Vacature meubelmaker

Meubelmaker gezocht!

Wij zijn  Studio Hamerhaai, een duurzame design studio / meubelmakerij. We maken Dutch Design van afval. We maken een combi van meubels, design en kunst. We maken kunstobjecten (de Rijkswachters), tafels, stoelen, lampen, en momenteel veel kasten op maat. Die ontwerpen we, maken we en plaatsen we. Onze werkplaats staat vanaf oktober in de Waarderpolder, Haarlem.
We hebben nu al een tijd zoveel opdrachten dat we onze klanten te lang moeten laten wachten. En dat vinden we niet leuk.

Wij zoeken  versterking! Je hebt een opleiding interieurbouwer/meubelmaker niveau 3 of 4 en bent hier al werkzaam in. Een zelfstandige en positieve instelling en gevoel voor detail zijn hierbij belangrijk. Je kan met een werktekening uit de voeten, kan meters maken in de werkplaats maar op locatie werken vind je ook leuk.

Wij bieden een klein, hecht team dat aan one of a kind projecten werkt. Een plek in een bedrijf waar je echt het verschil kan maken en meubels van A tot Z kan maken.
Een baan voor de lange termijn, fulltime (of 4 dagen). Start in overleg.

Vind jij mooie dingen maken net zo leuk als wij en ben je superhandig? Denk je oplossingsgericht en lijkt het je leuk om mee te groeien met ons bedrijf?

Stuur  een berichtje naar info@studiohamerhaai.nl.  Vertel ons: Wie ben je, wat heb je al gedaan en waar ben je naar op zoek? En laten we snel een kop koffie drinken.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.