Roze kast in woonkamer

Voor deze familie in Haarlem hebben we een roze kast in de woonkamer gemaakt. Ze wilden opbergruimte en rust. Samen met hen hebben we een kast ontworpen met toonvakken, maar vooral veel dichte opbergruimte.

roze kast in woonkamerDit ontwerp heeft een kleine knipoog naar de oude buffetkasten door het horizontale eiken houten randje halverwege. Dit breekt ook direct “de muur” van deurtjes.

Familie Kuijk in Haarlem:

“Ook al hebben we nog niet alles een plek gegeven in de kast (er zijn nog vakken leeg 😊) het geeft nu al zo’n rust en opgeruimd gevoel in de woonkamer. Precies wat we ermee wilden bereiken”

Het was voor hen belangrijk dat een aantal waardevolle spullen een plek in deze kast kregen. Een groot beeld meegenomen van hun reizen, de platenspeler en een plek voor hun laptops en telefoons.

Met een flink aantal lades en een rij uitneembare speelgoedbakken hebben ze plek de spullen van ieder gezinslid.

Kijk ook vooral bij de high lights op ons Instagram account om te zien hoe we hem hebben gebouwd en geplaatst!

De platenspeler staat op een uitschuifbaar plateau. Zo kan je makkelijk je muziek opzetten, maar als je hem niet gebruikt neemt hij ook niet zoveel plek in. Boven de platenspeler is er ruimte voor je favoriete platen.

plateau van platenspeler wordt eruit gehaald

Deze familie heeft voor een mooie grijzige roze kleur gekozen, de kleur Calamine (nr 230) van Farrow & Ball. Dit maakt een prachtig roze kast in de woonkamer.

Wil jij ook een kast op maat? Check dan onze maatwerk pagina voor meer informatie!