Rijkswachters x Stripmakers expo

Wow, wat was de opening van de Rijkswachters x Stripmakers leuk! Afgelopen donderdag 2 juni was het zover: vlak voordat de Stripdagen Haarlem losbarstten, hadden wij de feestelijke opening van de expositie in het Kunst Centrum Haarlem.

de XXL Rijksmeesters in de etalage van Kunst Centrum Haarlem

De expo zelf was al wat eerder te bezoeken en dat hebben we geweten: op de eerste dag stonden er mensen in de rij te wachten tot het Kunst Centrum Haarlem openging, zodat ze de eerste keus hadden voor de Rijkswachters.

(serieus HOE TOF IS DAT)

gedeelte van de expositie Rijkswachters x Stripmakers

Donderdag was er een bont gezelschap van stripmakers en illustratoren, geïnteresseerden en natuurlijk Michiel Offerman, Saar Manders en Boudewijn en Niki van Studio Hamerhaai 🙂

Wij mochten het eerste exemplaar van de publicatie uitreiken aan Thé Tjong-Khing, en hebben daarna met alle aanwezigen gevierd dat we dit project (wat we toch in 2019 hebben opgestart) nu eindelijk aan de wereld konden tonen.

Michiel Offerman en Niki Schoondergang houden een praatjeEr zijn nog een paar Rijkswachters die nog geen nieuw thuis hebben gevonden. Echt niet de minsten, ze zijn stuk voor stuk prachtig. Dus mocht een van deze knapperds je aanspreken, schroom niet en haal hem in huis!

RijkswachtersxStripmakers Johan Neefjes

RijkswachtersxStripmakers Coco OuwerkerkRijkswachtersxStripmakers Emanuel Wiemans

RijkswachtersxStripmakers Mignon Nusteling