Rijkswachters in de UITkrant Amsterdam

De Rijkswachters zijn weer in de media! Zoals bijvoorbeeld in de UITkrant Amsterdam. Afgelopen december hadden we een filmploeg in huis. Er werd een film gemaakt, maar ook foto’s en later werd er ook nog een interview afgenomen.

Kijk hier de video:

Hoezo dat dan? I Amsterdam heeft een prachtige winkel op Amsterdam Centraal en zij hebben verkopen daar onze Rijkswachters. Ook hebben ze daar al een paar jaar een XXL Rijkswachter in de etalage staan.

Als we op Amsterdam CS zijn gaan we dan ook vaak even dag zeggen 🙂

ons oudste kind zegt dag tegen een van onze houten kinderen

Zij zetten iedere maand een maker in het zonnetje. Op hun socials, in de winkel, via het magazine en ook op hun site. En wij waren een van de gelukkigen. Dus deze maart 2024 stonden de Rijkswachters in de UITkrant Amsterdam.

Super leuk!

We vertellen er hoe we ooit in contact zijn gekomen met het Rijksmuseum en hoe we de Rijkswachters ooit hebben bedacht. Maar ook zie je in de video hoe we daadwerkelijk de Rijkswachter Medium met lamp maken. Omdat we de Rijkswachters ondertussen al meer dan 10 jaar maken, hebben we heel veel malletjes, foefjes en handigheidjes bedacht om de robots zo mooi en snel mogelijk in eigen werkplaats te maken.

En lees het artikel over de Rijkswachters in de UITKRANT.

artikel over de Rijkswachters in de UITkrant Amsterdam maart 2024
UITkrant maart 2024, klik voor groter.

 

Wil je ook een Rijkswachter? Dan kan je ze natuurlijk bij de I Amsterdam winkel op Amsterdam Centraal kopen. Als dat niet in de buurt is, kan je ze natuurlijk ook via onze site bestellen.