Rijkswachter Diorama

Een samenwerking tussen Studio Hamerhaai en kunstenaar Don't Worry Dennis

Vers overgevlogen uit Kaapstad zag Flagg (Don’t Worry Dennis) de Rijkswachters in een winkel staan en benaderde ons met het idee voor een samenwerking. Wij waren direct gecharmeerd van haar kunst en grepen het voorstel met beide handen aan!

Dit resulteerde In de Rijkswachter Diorama. In de buik zit een diorama: een stilleven, aangelicht met LEDlampjes. Die kan je aan en uit zetten met de schakelaar voor op zijn buik.

Don’t Worry Dennis maakt een paar keer per jaar 3 ontwerpen rond een thema. Deze 3 ontwerpen hebben elk een oplage van 50 stuks. Zijn die verkocht, dan zijn ze ook echt op.

Het eerste thema heet “Stille Wateren”. Die stille wateren hebben diepe gronden, en Don’t Worry Dennis heeft in deze drie ontwerpen laten zien wat zij allemaal is tegengekomen.

Als je goed kijkt, zie je dat er een duiker en een octopus je komen begroeten..!

 

Bestel hier de Rijkswachter Diorama

Stille wateren

Rijkswachter Diorama Dont worry Dennis boots
Rijkswachter Diorama Octopus Dont worry Dennis
Rijkswachter Diorama Duiker Dont worry dennis

Bestel hier je Rijkswachter Diorama

Een paar keer per jaar komt Don't Worry Dennis met een nieuwe serie Rijkswachters Diorama. Maximaal 50 stuks per ontwerp maakt ze. Dus wacht niet te lang, anders grijp je ernaast!

Koop de Rijkswachter Diorama

Over Don't Worry Dennis

Don't Worry Dennis is Flagg, een kunstenaar uit Kaapstad, Zuid Afrika. Zij heeft naam opgebouwd in Kaapstad met haar kleine stillevens in vintage voorwerpen, tonijnblikjes en houten kistjes. Haar liefde om te observeren gebruikt ze om deze kleine miniatuurtjes te maken.

Site Flagg

van idee tot diorama

eerste sketches
work in progress diorama boots
work in progress diorama boots