Meubelmaker gezocht! – vacature meubelmaker/ interieurbouwer Haarlem

Deze vacature is vervuld.

Maar stuur vooral je CV naar ons toe, want we groeien gestaag.
Studio Hamerhaai is een meubelmakerij / interieurbouwer die veel kasten op maat maakt. Maar ook tafels, enorme houten robots en verlichting. We doen alles zo duurzaam mogelijk. We hergebruiken bijvoorbeeld veel museum transportkisten. We hebben een klein hecht team, en je maakt het ontwerp-, maak- en plaatsproces van A tot Z mee. We hebben veel aanvragen, daarom hebben we een vacature voor een interieurbouwer/ meubelmaker in onze werkplaats in Haarlem!

 

Wij zoeken een meubelmaker (M/V/X) die het leuk vindt om unieke projecten te maken en te plaatsen. Wij vinden een zelfstandige en positieve instelling en gevoel voor detail belangrijk. Je hebt interieurbouwer/meubelmaker niveau 3 of 4 afgerond (of ervaring op hetzelfde niveau).

 

Wij bieden een baan waarin je echt het verschil kan maken in ons bedrijf. Leuke projecten en goede werksfeer. Een klein, hecht team in een werkplaats in de Waarderpolder, Haarlem. Loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude.
Een baan voor de lange termijn, fulltime (of 4 dagen). Start in overleg.
Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en we houden ons aan de CAO Meubelindustrie. Ook bouw je pensioen op.

 

Mail ons je CV op info@studiohamerhaai.nl en laat weten wie je bent en wat je hebt gedaan. Laten we snel een kop koffie drinken!
Check onze Instagram Stories voor een kijkje achter de schermen.
vacature meubelmaker haarlem