Maatwerk kast

Een maatwerk kast in hun woonkamer, dat is wat dit gezin uit Heemskerk wilde. Hun L vorm woonkamer-eetkamer-keuken had een lange muur en daar wilden ze graag een kast voor opbergruimte. Maar het is ongeveer het eerste wat je ziet als je binnenkomt, dus ook graag iets moois!

maatwerk kast met op voorgrond de salontafel ook door ons gemaakt

Nu hebben ze al best veel van onze ontwerpen in huis staan. Een salontafel, een krokodil, een paar Rijkswachters en een lamp boven het aanrecht. (dat is serieus echt zo tof!)

Nu gingen we samen een maatwerk kast ontwerpen!

ontwerp kast buitenkant
ontwerp kast buitenkant
ontwerp kast binnenkant
ontwerp kast binnenkant

Ze wilden onderin speelgoed opbergen, maar ook veel ruimte voor glazen, vazen en andere dingen die niet zichtbaar hoeven te zijn. Ze hebben zelf mooie bakken, die zetten ze in de onderste rij in de kast.

Daarboven zie je een grote vakken, hierin zitten 2 uitneembare plankjes per kolom. Daarboven 3 lades, die achter deurtjes zitten.

maatwerk kast totaal

Verder hebben we verschillende groottes vakken in de kast geplaatst.

Wil je zien hoe we onze kasten maken? Check dan onze instagram stories!

De eiken houten toonvakken zijn een beetje in elkaar geschoven. Ze steken allemaal wat uit ten opzichte van de deurtjes én van elkaar. Zo wordt het een speels geheel. De toonvakken hebben ingebouwde LEDspotjes, zodat je schatten goed verlicht zijn.

close up toonvakken

Wil jij ook een maatwerk kast? Check hier hoe we te werk gaan en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

detail van maatwerk kast