Kunstlijn 2022

Aankomende 5 en 6 november hebben wij Open Werkplaats!

Misschien heb je het meegekregen: we zijn vorig jaar verhuisd naar Haarlem.

En in Haarlem hebben we de Kunstlijn!

Een weekend lang zetten kunstenaars de deuren van hun atelier open en kan je door heel Haarlem kunst bekijken, met de makers praten en ook de prachtigste dingen kopen.

Daar doen we graag aan mee! Dus wil je onze nieuwe werkplaats eens van binnen zien,  meer te weten komen over onze kasten op maat, kunstenaar Annemiek van Duin aan het werk zien of Rijkswachters inslaan voor de feestdagen?

Je bent welkom zaterdag 5 november en zondag 6 november van 11 uur tot 17 uur voor onze Kunstlijn 2022 Open Werkplaats.

Rijksmeester in wording "the blue guy"Ons adres:

Studio Hamerhaai
Palletweg 30
2031DB Haarlem, Waarderpolder

 

 

 

Annemiek van Duin is zaterdag ook aanwezig, samen met deze prachtige beschilderde Rijkswachter Large. Ook hebben we dan een reeks Rijkswachters XS die ze beschilderd heeft. Perfect cadeau voor de feestdagen, anyone?

Ook zijn onze andere Rijkswachters voor fijne prijsjes te koop. De laatste Stripmakers x Rijkswachters en ons eerste boek. En een aantal one of a kind ontwerpen!

Er staat een kast op maat in aanbouw: je kan zien hoe het van ontwerp naar uitvoer gaat. En mocht je meer informatie willen hebben over een kast op maat, dan vertellen we daar graag over en denken we natuurlijk met je mee.

Dus kom vooral!

Toegang is gratis, en onze begane grond is rolstoelvriendelijk wanneer we de roldeur openen. Dat doen we graag voor je! Het toilet is op de begane grond. De eerste etage is helaas niet rolstoeltoegankelijk, deze is alleen met een trap te bereiken.

Het is op 10 minuten lopen van Station Haarlem Spaarnwoude en er is genoeg parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Mocht je andere vragen hebben, stuur vooral een berichtje!

In de Waarderpolder is nog meer te zien:

kunstlijn in de waarderpolder