Kast in woonkamer

Dit stel uit Beuningen was op zoek naar een kast in hun woonkamer – eetkamer. Eentje met veel opbergruimte, maar ook een sfeermaker. Samen met hen hebben we een kast ontworpen en daarna natuurlijk gemaakt en geplaatst. Precies naar hun wensen!

haags blauwe kast in woonkamer

Dit mooie nieuwbouwhuis konden ze nog helemaal inrichten naar hun eigen smaak. Een kast in de woonkamer was daarbij voor hen belangrijk, vooral omdat het een behoorlijke stempel op de ruimte drukt. Ze vroegen ons om mee te denken hierover.
We bespraken hun wensen en gingen naar de tekentafel.

We ontwierpen een rustige kast, met als eye catcher een rij eiken houten toonvakken die in elkaar grijpen. Zo krijgt de kast een speels effect en heb je verschillende plekken voor je schatten.

Wil je zien hoe deze kast is gemaakt? Check de highlights op ons Instagram account!

In deze toonvakken zitten ingebouwde LED spotjes zodat deze schatten ook goed uitgelicht zijn.

close up toonvakken met licht aan

In de onderste laag zitten er 4 uitneembare bakken. Achter een deurtje zitten 4 lades met inrichting voor bestek. Onderin de lade zit een laag vilt, zodat het bestek én de lade mooi blijft.

Links plek voor (wijn) glazen en een rek om een aantal flessen liggend op te bergen. Daaronder de schakelaar voor de LEDspotjes en een stopcontact voor de oplader van de vaste telefoon.

Ook nog even de hele kast met deurtjes dicht en deurtjes open natuurlijk 🙂

De kast is gelakt in de kleur Haags Blauw van Farrow & Ball.

Wil je zelf ook een kast in je woonkamer van onze hand? Check onze maatwerk pagina voor meer informatie!