Kast in nis

Het mooie huis van het gezin van Susanne en Bart heeft een nis in de woonkamer. Niets mis mee, maar ze wilden er iets anders mee. Want in een huis met kinderen heb je namelijk altijd opbergruimte te kort :-). Dus wij maakten een kast op maat in de nis!

kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai

ontwerp kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai
Dit ontwerp kozen Susanne en haar gezin.

We zijn zo blij met onze nieuwe kast! Prachtig op maat in de nis – alsof deze bestemd was voor die kast – en geheel onze stijl! Heel prettig contact gehad met Niki & Boudewijn. Studio Hamerhaai = aanrader.

De kast is simpel en stoer. Doordat het open vak en de verticale stroken niet vlak met de kast zijn, maar iets naar voren komen, krijgt de kast smoel.

In de kast zitten 4 uitneembare speelgoedbakken, een oplaadtoren voor tablets, laptops en telefoons, en bovenin een wijnrek voor 20 wijnflessen. En op verzoek hebben we ook 2 losse bakken gemaakt die in de kast passen.

De deurtjes en lades zijn push to open: er zijn geen handvatten nodig. Dit zorgt voor rust aan de buitenkant van de kast. De indeling van de kast tot aan de hoogtes van de planken hebben we in overleg met Susanne getekend. Zo is de kast zoveel mogelijk aan hun situatie aangepast.

Check onze highlights op Instagram om te zien hoe we deze kast hebben gemaakt.

deurtjes open kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai

De eiken houten latjes op de deur hebben we gemaakt van een gebruikte eiken houten vloer die we via Marktplaats hebben gevonden. Een gedeelte van deze vloer ligt in ons eigen huis, de rest gebruiken we voor onze meubelprojecten!

detail kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai

Die eiken latjes lopen door op de deurtjes en lades.

detail kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai

De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een warme spotlight in het eiken houten vak. Deze kan je aan- en uitzetten door de schakelaar in de kast (bij de oplaadtoren).

detail kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai

Wil je ook een kast op maat? Check onze maatwerk pagina!

kast in nis van de woonkamer door Studio Hamerhaai