Inspiratie voor de feestdagen

Je bent op zoek naar inspiratie voor de feestdagen cadeaus. Een uniek cadeau, wat niet zo 13 in een dozijn is. Geen fles wijn, of een cadeaukaart. Maar juist iets met een verhaal, ambachtelijk in Nederland gemaakt. En dan ook nog eens duurzaam, want gemaakt van materialen die anders weggegooid zou worden.

Voor iemand die al alles heeft. Of die gewoon design en kunst kan waarderen. En het leuk vindt om een cadeau met een verhaal te krijgen.

We hebben een aantal van onze ontwerpen op een rij gezet die het heel goed doen als cadeautjes.

rijkswachter xs

 

Rijkswachter XS – € 27,50

Gemaakt van de transportkisten van het Rijksmuseum. Door de unieke code op zijn rug kan je achterhalen welk kunstwerk hij eerder heeft bewaakt

 

Rijkswachter Small – € 37,50rijkswachter small
Het grotere broertje van de XS, die al op eigen benen kan staan. Ook hij heeft een unieke code achterop waardoor je kan achterhalen welk kunstwerk jouw Rijkswachter heeft bewaakt.

hangvaasje met reageerbuisjeHangvaasjes GEO en GEM – €24,50

Er blijft altijd 1 bloem over die het nog prima doet, terwijl de rest van het boeket al verwelkt is. Of je neemt een mooie bloem of tak uit de tuin mee. Daar hebben we een vaasje voor!  Een vaasje van reststukjes museumkisten, met een handig reageerbuisje erin. Zo kan je ook enkele bloemen mooi presenteren!

naar de vaasjes

 

Als je een wat groter budget hebt, kan je ook bij ons slagen. We hebben natuurlijk de grotere Rijkswachters die van 79 euro tot 335 euro gaan.

 

stadswachter utrecht

Stadswachter – €149,-

Maar wat dacht je van een handbeschilderde Rijkswachter? We hebben de serie  Stadswachters. Kunstenaar Annemiek van Duin schildert de etsen van steden en dorpen uit het Rijksmuseum op onze Rijkswachters. Kies de plek met herinneringen en geef een onvergetelijk cadeau!

(wacht niet te lang met bestellen, want er is een levertijd! Dus wil je er zeker van zijn dat hij op tijd voor Kerst bij jou is, bestel voor 8 december.)

naar de Stadswachters

Ik hoop dat je wat inspiratie voor de feestdagen hebt opgedaan! Mocht je nog meer willen bekijken, check dan ook de lijst van House of Thol.

En pin dit artikel vooral: