Dressoir op maat van 350 cm breed

Een dressoir op maat ontwerpen, geen probleem! Maar dan wel eentje van 350 cm breed. Ja graag, dat vinden we leuk!

tekening van dressoir
van ontwerp..
dressoir op maat gemaakt 350 cm breed
…naar het uiteindelijk resultaat!
dressoir met alle deuren en lades open
met alle deurtjes en lades open.

Bart en Ilse wilde een kast waar ze heel veel spullen in kwijt konden, en dat graag op een slimme manier. Een opdracht naar onze hand!

Dus wij bedachten een plek voor hun mobieltjes, tablets en laptops konden opbergen en direct konden opladen. En een stel uitneembare speelgoedbakken, en verstelbare planken.

In 4 van de lades zit een uitneembare bak met een verdeling. Voor ieder gezinslid één. De oplossing voor de los slingerende spulletjes van de familie: post, prulletjes, tekeningen.. stop het in het vak en die persoon kan dan regelmatig de bak eruit halen en hun “zooi” opruimen.

Dit dressoir kan niet in 1x het huis binnen. Daarom hebben we het opgedeeld in 2 stukken, die Bart en Ilse zelf in elkaar zetten. Natuurlijk met een uitgebreide handleiding en begeleidende video’s.

Dit dressoir op maat is zoveel mogelijk van transportkisten hout gemaakt: de frontjes van transportkisten waar glas in is vervoerd (vanuit Amerika), de rest van museum transportkisten. In de kast kan je daar nog de opdrukken van zien.

We hebben de buitenkant wit gelakt en de frontjes en de binnenkant afgewerkt met een polyurethaan lak op waterbasis. De pootjes zijn van staal, gecoat in de kleur heidepaars.

Wil je zelf een meubel op maat?

Naar jouw wensen ontworpen, in onze werkplaats gemaakt?

Check onze Maatwerk pagina voor meer informatie!