Cadeaus voor de feestdagen

Op zoek naar cadeaus voor de feestdagen? Een origineel cadeau dat niet direct de hoofdprijs kost? Een cadeau wat je niet overal kan kopen, ambachtelijk is gemaakt? Een cadeau met een verhaal, met materialen die anders weggegooid zouden worden?

We doen een paar suggesties voor deze Kerst! (of Sinterklaas. Of Chanoeka) (of andere feestdagen waar je een cadeau voor zoekt)

winterse afbeelding van meisje in stoel met boek op schoot met op de voorgrond 2 houten kandelaars en een sneeuwbol

Feestdagen cadeau 1: Rijkswachters

Allereerst natuurlijk onze Rijkswachters. Deze houten robotjes zijn gemaakt van de transportkisten van het Rijksmuseum. Op hun rug staat een code, en daarmee kan je opzoeken welk kunstwerk ze hebben bewaakt.

Rijkswachter Small en Medium op bank, leuk idee voor cadeaus voor de feestdagen

Deze Rijkswachters zijn perfecte cadeaus voor mensen die van kunst houden. Maar ook liefhebbers van robots, of juist mensen die alles al hebben. Want iedere Rijkswachter is uniek. En daarnaast heb je ook lol na het geven, want jullie kunnen samen opzoeken welk kunstwerk de robot heeft bewaakt. En wat het ook is, je hebt altijd prijs: een Rijksmuseum waardig kunstwerk!

We hebben de Rijkswachter XS van € 29,95 en de Rijkswachter Small van € 39,95.

Maar check ook vooral onze andere Rijkswachters als je net iets meer wilt uitpakken!

Feestdagen cadeau 2: Kandelaars

Een van onze nieuwste ontwerpen! Deze kandelaars zijn ook gemaakt van oude museumtransportkisten. Alleen hebben we ze zo verlijmd en verzaagd dat de laagjes van het hout de hoofdrol spelen.

houten kandelaars op een rijtje, fijne cadeaus voor de feestdagen

Het toffe van dit ontwerp is dat je zelf aan de slag kunt. Wanneer je meerdere van deze kandelaars (dezelfde maat of verschillende maten) bij elkaar zet, vallen ze in elkaar. Zo kan je ze als 1 landschap met verschillende kaarsen neerzetten.
Het nodigt je uit om de kandelaars steeds anders neer te zetten.

We hebben de Kandelaar Small van €15,- en de Kandelaar Medium van € 25,-. En wil je het helemaal afmaken, dan kan je ook een Dipkaars van € 3,95 erbij bestellen!

Feestdagen cadeau 3: Vaasjes

Iets minder “in het seizoen” dan onze kandelaars, maar ook heel tof: onze vaasjes! Deze vaasjes zijn begonnen als reststukken van onze andere projecten. We zaagden er een aantal facetten vanaf en toen hadden we een tof blok hout. Daarin zetten we 3 reageerbuisjes en voilà: een prachtige plek voor een paar bloemen.

Reageerbuisvaasjes #1 gevuld met kleurige bloemen

We hebben Reageerbuisvaasje #1 van € 35,-. en Reageerbuisvaasje #2 van € 30,-.

En vier je de feestdagen net op een andere dag en heb je daarom je cadeaus voor een bepaalde datum nodig? Zet dat vooral in de bestelnotities, dan doen we ons uiterste best om het op tijd op de post te doen!