Image
Top
Menu
20 augustus 2019

Voorleeskoffer

Een ander project dat we deze zomer hebben gemaakt: een Voorleeskoffer voor Stichting Bedtime Stories.

Weet je nog – net als vroeger toen je als kind werd voorgelezen? Met je ogen dicht luisteren en wegdromen in een andere wereld? Dat gevoel willen de acteurs van BedtimeStories overbrengen. Even je geen patiënt voelen, maar samen zijn met een verhaal. Acteurs gaan met een voorleeskoffer langs in ziekenhuizen en zorgcentra. Ze lezen voor, zingen liedjes. Eén op éen aan het bed van een patiënt of in een groep.

Dit is de tweede koffer die we voor Stichting Bedtime Stories maken. Onze koffers worden gebruikt in kinderziekenhuizen. De koffer wordt helemaal gevuld met boeken, dierenvriendjes, geluiden, muziekfragmenten, viewmaster, taalspelletjes, stempels om zelf een mooie zin te maken, geheimen, poëziekaarten, een moppenboekje, een wens in een doosje, een flesje met dromen, bijzondere letters, vitaminen alfabet, geuren, geheime laatjes en een opsteker. In de verschillende laatjes zitten objecten die weer iets gemeen hebben met een verhaaltje.

In het middengedeelte zit een lamp, aan de andere kant een whitebord en magneetbord. Aan de andere kant is een USB speaker ingebouwd.

Er kunnen klepjes open en bakjes worden uitgehaald.

We zijn heel trots dat we weer een koffer voor dit prachtige initiatief hebben mogen maken. Meer informatie kan je hier vinden.