Image
Top
Menu
1 november 2019

Save the date!

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de werkplaats van Studio Hamerhaai? 

Want hoe worden die Rijkswachters nou gemaakt? En met welke prototypes zijn we nu bezig? We geven je graag een kijkje in de keuken!

Zondag 24 november hebben we een open studio. Van 13 tot 17 uur ben je van harte welkom in onze werkplaats en showroom in Heemskerk.

Naast een kijkje in de keuken, is er ook direct gelegenheid om onze producten te kopen!

Fijne kortingen op Rijkswachters, vaasjes, wandrekjes.. you name it!

zei iemand PERFECTE CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN?! 😉

Je kan ons vinden op het volgende adres:

Studio Hamerhaai

Lijnbaan 33

Heemskerk – Industrieterrein de Houtwegen

Je kan er komen met de bus: Connexxion lijnbus 79 en er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid bij de werkplaats!

wandrekje en Optimist tafel in de showroom

Handige dingen om te weten!

Voor wie is de open studio? Voor iedereen! De nieuwsgierigen, de mensen die een uniek meubel willen, de wanhopig naar een cadeautje op zoek zijnden.. you name it! Het is toch altijd leuk om even binnen te kijken in een houtwerkplaats. (Of zijn wij de enigen die dat vinden..? 🤔

Zijn kinderen welkom? Jazeker, maar onze studio is en blijft een werkplaats. En hoewel er geen machines aan staan, is er genoeg om je aan te bezeren als je je best doet. Dus, kinderen zijn welkom, maar wel onder goed toezicht van hun begeleiders.

Hoe zit het met de toegankelijkheid? Onze werkplaats is op de begane grond, de showroom is op onze vide. Die is alleen bereikbaar via een trap. Wil je komen maar kan je de trap niet op, dan halen we met liefde de kleinere producten naar beneden om te laten zien!

Als ik iets wil kopen, kan ik dan pinnen? Jazeker!

Ik kan zondag 24 november niet! Wat jammer! Maar niet getreurd, stuur ons een berichtje en dan kan je op afspraak langskomen. Vinden we leuk!