Image
Top
Menu
14 januari 2020

Save the date: OPEN STUDIO

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de werkplaats van Studio Hamerhaai?

De Open Studio van afgelopen november smaakte naar meer. En laat het begin februari nou de Week van de Circulaire Economie zijn: een mooie gelegenheid om onze deuren weer open te zetten!

Dus schrijf in je agenda:

Vrijdag 7 februari van 13 tot 17 uur Open Studio bij Studio Hamerhaai!

Naast een kijkje in de keuken, is er ook direct gelegenheid om onze producten te kopen!

Fijne kortingen op Rijkswachters, vaasjes, wandrekjes.. you name it!

Je kan ons vinden op het volgende adres:

Studio Hamerhaai

Lijnbaan 33

Heemskerk – Industrieterrein de Houtwegen

Je kan er komen met de bus: Connexxion lijnbus 79 en er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid bij de werkplaats!

Handige dingen om te weten!

Voor wie is de open studio? Voor iedereen! De nieuwsgierigen, de mensen die een uniek meubel willen, de wanhopig naar een cadeautje op zoek zijnden.. you name it! Het is toch altijd leuk om even binnen te kijken in een houtwerkplaats. (Of zijn wij de enigen die dat vinden..?)

Zijn kinderen welkom? Jazeker, maar onze studio is en blijft een werkplaats. En hoewel er geen machines aan staan, is er genoeg om je aan te bezeren als je je best doet. Dus, kinderen zijn welkom, maar wel onder goed toezicht van hun begeleiders.

Hoe zit het met de toegankelijkheid? Onze werkplaats is op de begane grond, de showroom is op onze vide. Die is alleen bereikbaar via een trap. Wil je komen, maar kan je de trap niet op? We halen met liefde de kleinere producten naar beneden om te laten zien! Ook doen we graag de overhead deur voor je open als je de drempel bij de voordeur niet kan nemen.

Als ik iets wil kopen, kan ik dan pinnen? Jazeker!

Ik kan vrijdag 7 februari niet! Wat jammer! Maar niet getreurd, stuur ons een berichtje en dan kan je op afspraak langskomen. Vinden we leuk!