Image
Top
Navigation

ArenAstoel

Thuis op het puntje van jouw ArenAstoel zitten?

De stoeltjes van het Amsterdam Arena Stadion hebben 20 jaar lang in weer en wind mensen een zitplaats geboden. Tijdens voetbalwedstrijden, concerten en evenementen.
Van het kampioenschap van Ajax mee tot de optredens van de Rolling Stones: ze kregen liefde, woede, enthousiasme, verdriet en euforie te verduren.
Nu zijn ze vervangen en kon Studio Hamerhaai ermee aan de slag!

Klik hier om een optie nemen op jouw ArenAstoel!

De Amsterdam ArenA heeft de handen ineen geslagen met de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam Made. Zij vroegen een aantal Amsterdamse designers om van de oude stoeltjes een nieuw design te maken.

Na 20 jaar trouwe dienst mochten de stoelen van ons ook wel met pensioen. Dus zorgden we met ons ontwerp dat het voorheen actieve stoeltje een wat meer relaxte houding mocht aannemen.
Een stoel voor aan de eetkamertafel, of als stand alone in je woonkamer of kantoor. Waarop je kan genieten van je eten, maar ook daarna nog een tijd kan natafelen.

Studio Hamerhaai houdt van contrasten. Dus we hebben tegen de organische vormen van de de zitting en leuning een geometrische vorm gezet als frame. We hebben bewust de zitting en leuning binnen in het frame gemonteerd, zodat het contrast ook goed uitkomt.

We hebben het staal zwart mat gemaakt voor wederom een contrast: zwart mat en knalrood.

Limited Edition

Het is een Limited Edition: we maken 60 stoelen. Deze zijn genummerd, zodat je kan zien welk nummer in de reeks jouw ArenAstoel is.

Ons ontwerp kon je op de Dutch Design Week vinden in het Klokgebouw bij de tentoonstelling Work In Progress on Stage.
Ook vertelden we er over tijdens het DRIVE festival in het NATlab op donderdag 26 oktober.

Wil je ze eerst in het echt zien? Kom langs bij de Philharmonie in Haarlem en kom proefzitten!

Prijzen

De early adaptors belonen wij graag! De eerste 25 stoelen krijgen korting én een Rijkswachter Medium. Zo heb je meteen ontwerpen gemaakt van 2 Amsterdamse iconen in huis.

De eerste 25 stoelen hebben de volgende prijzen:
1 stoel € 399,-
4 stoelen € 375,- per stoel

LET OP! De eerste 25 stoelen zullen uitgeleverd worden vanaf het moment dat er 25 of meer stoelen besteld zijn. We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

Daarna gelden de prijzen:
1 stoel € 475,-
4 stoelen € 450,- per stoel

Maten

hoogte: 90 cm
zithoogte: 45 cm
breedte: 46 cm
diepte stoel: 50 cm

Neem een optie op een ArenAstoel

Wil jij een ArenA stoel in huis? Super! Vul onderstaand formulier in om je van een stoel te verzekeren.
We sturen je dan een mailtje met een betaallink voor een aanbetaling van € 100,-. Wanneer de stoelen klaar zijn om uitgeleverd te worden, betaal je de rest van het bedrag.

In de voorverkoop zijn de prijzen: 1 stoel €399,- 4 stoelen €1500,- Heb je interesse in meer ArenAstoelen dan 8? Neem even contact met ons op!