Image
Top
Menu
20 February 2020

Meubelmaker gezocht!

Studio Hamerhaai is een duurzame design studio / meubelmakerij. We maken Dutch Design van afval. We bevinden ons op het snijvlak van meubels, design en kunst.  Zoals bijvoorbeeld de Rijkswachters: houten robotjes gemaakt van de transportkisten van het Rijksmuseum. Je kan achterhalen welk kunstwerk erin heeft gezeten door de code op zijn rug in te voeren op onze website. Maar we maken ook tafels, lampen, kasten. Dit doen we voor bedrijven, particulieren en resellers.

We maken bijna alles in eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat we slim moeten werken. We doen veel in serie, houden van malletjes en proberen zelf ook zo min mogelijk afval te produceren.
We werken in een klein, hecht team. We hebben nu al een tijd zo’n grote orderportefeuille dat we onze klanten te lang moeten laten wachten. En dat vinden we niet leuk. 
Daarom zijn we op zoek naar versterking!

Jij hebt:

  • Een opleiding richting interieurbouwer/meubelmaker of bent al in deze richting werkzaam.
  • Gevoel voor detail
  • en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Eerst zal je meedraaien in de werkplaats, zodat je feeling krijgt met onze werkwijze en welke dingen we belangrijk vinden. Daarna willen we je graag zelfstandig aan projecten zetten, die je op basis van een werktekening kan gaan maken. 
Het gaat om een parttime dienstverband, max 3 dagen per week, volgens de Meubelindustrie CAO. 
Check vooral onze portfolio en stuur ons je CV. We ontmoeten je graag!