Image
Top
Menu
26 november 2018

Aftellen tot het nieuwe jaar..

Nog 4 weken!

De tweede week van onze Studio Hamerhaai Advent kalender! Het is de week voor Sinterklaas en dus is de cadeaustress tot een hoogtepunt gerezen. Bij ons in ieder geval 😉. Nu hebben we al een tijdje 2 kinderen hier rondlopen, en dus ook al flink wat cadeaus voorbij zien komen. Minder geslaagde (die slijm-rage.. hoezo?!) maar ook veel geslaagde. Die hebben we voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

Met deze week:
Cadeautjes die onze kinderen én wij geniaal vinden.
Win! Maak van een paar bloemen een prachtig boeket met de Flower Constellations van House of Thol!
Geen verzendkosten voor de Rijkswachter XS en Small.

De Advent kalender!
Doe je mee? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en houd onze social media in de gaten, want zo krijg je onze tips voor bijvoorbeeld fijne podcasts, cadeautjes die onze kinderen geniaal vinden (en wij ook!) en nog veel meer waar wij blij van worden.
Ennnn natuurlijk kortingsacties en toffe winacties! Niet alleen van onze ontwerpen, maar ook van andere gave makers.

Cadeautjes

Onze dochters zijn nu 4 en 8 jaar. En in de loop van de jaren hebben we echt hele toffe cadeautjes voorbij zien komen. De gemene deler? Je kan er mee aan de slag!

Hier, in willekeurige volgorde, onze favorieten. (dit is niet gesponsord, we zijn gewoon enthousiast)

Valse Motten – een spelletje waar je MOET valsspelen. Er werd in ons gezin al behoorlijk vals gespeeld (of er werden gewoon nieuwe regels on the go verzonnen om maar aan de winnende hand te zijn) en dit is dus een spelletje waar je MOET valsspelen om te winnen. Zo leuk!
Voor jong en oud, perfect voor de vakanties maar ook voor een druilerige middag. Pas op: we hebben al meerdere gezinnen aan dit spel verslaafd gemaakt..!

Glow in the Dark Strijkkralen – Strijkkralen hebben hier weer een revival en we hebben natuurlijk de “normale” felle kleurtjes én de pastel tinten (dank Ikea). Maar de Glow in the Dark strijkkralen zijn echt geniaal. Vooral als je ze combineert met de normale strijkkralen geven ze de strijkkralen werkjes net dat extra’s waardoor ze nu eens niet onderin een la belanden. Ieke & Ella hebben al flink wat sterren gemaakt die we later op het plafond gaan plakken. Sterrenhemel!!

Re-Cycle-Me knutselboxen – Dit zijn knutselpakketten waarmee kinderen zelf speelgoed kunnen
maken met afval. We hebben hier al een ijscokraam in elkaar gezet (van kartonnen dozen, wc rolletjes en plastic flessen) en er ligt nog een pakket voor robot outfits op ons te wachten.

Het zit erg goed in elkaar, maakt van afval speelgoed én het komt uit Nederland. Hoe tof!!!

Scrapbook – Iedere zomer krijgen de dames een vakantieboek. Leeg, met dikke kaft en stevige bladzijdes. Zodat ze een zomer (en langer) kunnen tekenen, schrijven, plakken en schilderen in dit boek. Zijn wij niet aan het hannesen met losse velletjes, en hebben we aan het eind een mooi document wat en hoe ze toen knutselden. Dit scrapbook heb ik versierd met de zeefdrukset van BobbinHood. (een heel tof cadeau voor jezelf!)

“gewone” LEGO stenen – LEGO blijft een hit. Maar al die bouwsetjes hebben als nadeel dat je ze 1x in elkaar zet en that’s it. De steentjes zijn zó specifiek geworden dat je het eigenlijk niet voor andere bouwsels kan gebruiken. Terwijl eigen huizen, bruggen of wonderlijke auto’s bouwen met alleen je fantasie als handleiding, het allerleukste is!

Daarom ben ik fan van LEGO classic: gewoon een zwik stenen in alle kleuren van de regenboog en in allerlei maten. En protip: check vooral ook Marktplaats, daar worden hele verzamelingen LEGO (en dan niet Friends of Technic) van de hand gedaan voor prima prijsjes.

Winactie

Foto: Masha Bakker

House of Thol, durable products for easy green living. Door hun Waterworks hebben wij een plant in huis die nog steeds leeft, en door de Flower Constellations kan je met een paar bloemen een prachtig boeket maken. En niet zomaar een bosje, maar geschikt volgens jouw sterrenbeeld!

Een superhandig en heel persoonlijk cadeautje, en dat kan je nu winnen! Ga naar het bericht op Instagram en volg daar de instructies om kans te maken op dit o zo toffe ontwerp.

En Jana en Thomas hebben ook zelf een lijstje gemaakt met Dutch Design onder 30 euro. Laat je inspireren!

 

 

Kortingscode

De Rijkswachters XS en Small zijn fijne 5 december cadeautjes.

Robotjes, uniek, duurzaam, Dutch Design, handgemaakt, met een verhaal, Rijksmuseum, kunst (moet ik nog doorgaan?)

En je kan ook nog eens een fijn gedicht maken over het kunstwerk dat in de transportkist heeft gezeten (de suspense.. was het de Nachtwacht?).

Dus we doen niet moeilijk, deze week zijn er geen verzendkosten onder €70,- voor de Rijkswachters op de site. Gebruik de code SINT en je hoeft de 5 euro verzendkosten niet te betalen!
EN wij doen natuurlijk die Sintcadeautjes zo snel mogelijk op de post.
Geldig tot 3 december op Rijkswachters.nl voor Nederland en België en niet geldig voor wholesale.