Image
Top
Menu
19 november 2018

Aftellen tot het nieuwe jaar

Nog 5 weken!

Jawel, het is alweer zover. Nog een paar weken en dan hebben we 2018 al weer gehad! Het gaat zó snel, dat we dit jaar deze periode iets bewuster willen meemaken. Dus bij deze: de Studio Hamerhaai Advent kalender!

Doe je mee? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en houd onze social media in de gaten, want zo krijg je onze tips voor bijvoorbeeld fijne podcasts, cadeautjes die onze kinderen geniaal vinden (en wij ook!) en nog veel meer waar wij blij van worden.
Ennnn natuurlijk kortingsacties en toffe winacties! Niet alleen van onze ontwerpen, maar ook van andere gave makers!

Deze week:
Bestel nu je custom made Rijksmeester en heb hem voor de feestdagen in huis.
Win een handbeschilderd Steenuiltje voor iemand die wat extra wijsheid of steun nodig heeft
– Gebruik de kortingscode voor 15% korting tijdens het Black Friday weekend!

Rijksmeester

Je wilt graag een Rijksmeester, maar dan niet zomaar eentje, maar met dat ene speciale kunstwerk door Annemiek van Duin op de Rijkswachter geschilderd?

Dat kan!

Het Rijksmuseum heeft de Rijksstudio, een soort Pinterest met alleen maar Rijksmuseum kunstwerken. Je kan er een account op aanmaken en verschillende verzamelingen maken. Vrij gevaarlijk, want het Rijks heeft meer dan een miljoen kunstwerken en ze zijn zó gaaf!

Stel: er is een Rijksmuseum kunstwerk dat voor jou een speciale betekenis heeft, je doet denken aan degene aan wie je het cadeau wilt doen.
Voorbeeld: Onze jongste dochter Ella is helemaal gek van vulkanen. Dus ik ga zoeken naar een vulkanen kunstwerk en zie deze prachtige Japanse prent.

Als je iets naar beneden scrollt, zie je dit:

Als er staat “Beeld downloaden“, dan kan Annemiek het schilderen op een Rijksmeester.
Staat er dit:

deze afbeelding mag niet gedownload worden ivm auteursrechten“, dan kunnen we het helaas niet op een Rijksmeester schilderen.

Heb je een kunstwerk gevonden, kopieer de URL van het kunstwerk in de Rijksstudio en plak dat in de bestelnotities van je Rijksmeester bestelling.

Zo simpel is het! Annemiek zoekt dan de mooiste plaatsing van (details van) het kunstwerk uit om op de Rijksmeester te schilderen.
Bestel je deze week? Dan sturen we hem ruim voor Kerst naar je toe!  Heb jij het perfecte unieke cadeau voor de feestdagen in de pocket.

Bestel je Custom Made Rijksmeester

Ook leuk: hier kun je lezen hoe de dames van PRCHTG hun Rijksmeesters hebben uitgekozen.

Winactie

Win dit handbeschilderde steenuiltje!

Annemiek beschildert niet alleen Rijksmeesters, maar maakt ook Steenuiltjes. Handbeschilderde steentjes met jawel, ultiem schattige uiltjes. (Annemiek houdt ook van taalgrapjes 😁) Deze uiltjes zijn super gedetailleerd en hebben allemaal een andere persoonlijkheid. Ze komen verpakt in een verennestje.
Je geeft een Steenuiltje aan iemand om hem of haar te steunen of om nog wat extra wijsheid te geven.

Wie zou jij een Steenuiltje willen geven? Laat het ons weten in de comments onderaan dit bericht!

 

Black Friday KORTINGSCODE


We doen in Nederland niet aan Thanksgiving, maar we haken wel aan bij de korting die het weekend erna wordt rondgestrooid.

Van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november krijg je 15% korting op al onze ontwerpen op deze website én van de Rijkswachters met de code BLACKFRIDAY.
(niet geldig voor onze limited editions, producten op maat gemaakt en wholesale)